U bevindt zich hier: 

>> Atelier 228 

  |  

English

  |  

Aanmelden nieuwsbrief / subscribe newsletter

  |  

Opzeggen nieuwsbrief / unsubscribe newsletter

  |

Links

 

 

Atelier 228 verzorgt diverse kunstactiviteiten:
- exposities
- verhuur workshop- en vergaderruimte

Wij zitten in Den Haag in een authentiek bedrijfsgebouw uit 1928 in de wijk Benoordenhout, nabij het centrum en Centraal Station.

 

Ons sfeervolle gebouw met zijn karakteristieke binnenplaats is wegens zijn uitstraling uitgekozen als één van de filmlocaties voor de met een Oscar bekroonde Nederlandse speefilm "In Oranje" en voor reclameopnames.

cursussen en workshops

Aan Atelier 228 verbonden docent-kunstenaars verzorgen bij ons schilder- en tekencursussen. Ook kunnen workshops worden besproken voor een bedrijfsuitje, vrijgezellen- of vriendendag waarin, onder begeleiding van onze docenten, gezamenlijk kunstwerken kunnen worden gemaakt. We bieden ruimte voor groepen tot 30 personen.

 

Geeft u zelf workshops voor andere activiteiten en zoekt u een sfeervolle ruimte hiervoor? Atelier 228 heeft de mogelijkheid voor het huren van workshopruimte. Neem contact op voor de voorwaarden.

vergaderruimte

We verhuren ook ruimte voor vergaderingen en presentaties. Neem uw zakelijke relaties mee naar een unieke locatie met een ontspannen en kunstzinnige ambiance.